Nicole Morré

Hier vind je een stukje over mijzelf, Nicole Morré (1977).

Heling, genezing en het mysterie hebben mij altijd geïntrigeerd.

Mijn weg is zeer wetenschappelijk begonnen met een bèta pakket op de middelbare school en daarna een studie Geneeskunde in Brussel. Tegelijkertijd had ik een honger naar het spirituele, het mysterieuze, naar de verwondering van het leven.

Tijdens mijn studie geneeskunde ben ik, alleen, naar Thailand gegaan omdat ik het gevoel had dat ik meer en meer mijn visie kwijt raakte. Daar ben ik voor het eerst in contact gekomen met Reiki. Het raakte mij gevoelsmatig en in mijn dromen en het hielp mij bij  het reizen en gaf mij de mysterieuze ervaringen waar ik al die tijd op zat te wachten.

Eenmaal terug in België heb ik geprobeerd om het te integreren in mijn dagelijkse leven, maar dat vond ik erg lastig. Het lukte me nog niet om mijn ervaringen met Reiki te rijmen met mijn ervaringen als coassistent.

Na mijn studie ben ik mij gaan specialiseren in huisartsgeneeskunde in Nederland. In die tijd ben ik bij Reiki Master, Marcel Vis, terecht gekomen. Ik wilde Reiki niet alleen via mijn handen bij mijzelf te ervaren, maar me vooral ook meer verdiepen en verbinden met het systeem Usui Shiki Ryoho. Bovendien wilde ik meer anderen behandelen en ervaring op doen.

Dat is een zeer roerige tijd geweest, waarin ik aan den lijven ervaren heb wat Reiki los kan maken en hoe het mij heeft gevormd tot wie ik nu ben. Ik voel mij meer en meer op mijn gemak bij mijzelf en Reiki voelt voor mij elke keer weer als thuiskomen.

Tijdens mijn huisartsenopleiding ben ik ook begonnen met de HBO-opleiding Counseling en Lichaamsgerichte therapie aan de Hogeschool Hippocrates in Bloemendaal. Hier zit ik in de afstudeerfase.

Na enkele jaren als waarnemend huisarts te hebben gewerkt heb ik de switch gemaakt naar het consultatiebureau. Dit kwam door persoonlijke omstandigheden en gaf mij de gelegenheid om de ontwikkeling van het kind en de ouders te ervaren en op te volgen.

Hierdoor heb ik een sterke basis gevormd, die niet alleen gebaseerd is op intuïtie, maar vooral op ervaringen en waarbij ik geprobeerd heb om mijn weg te vinden in relatie tot de reguliere geneeskunde.

Voor mij zijn er vele wegen naar heling, genezing en het mysterie. Het Usui Shiki Ryoho systeem is een systeem waarbij ik dit terug heb gevonden en waarbij ik mij veilig voel. Omdat ik dit wil delen met hen die zich hierdoor aangetrokken voelen, heb ik mij sinds 21 juni 2011 aangemeld als Reiki Master kandidaat.

Ik wens voor iedereen dat je vanuit je hart kunt leven en je eigen vrije keuzes van hier uit kunt en durft te maken.

Ik heb een hoop geleerd en sta je graag bij bij jouw ontwikkeling met behulp van het geven van  Reiki behandelingen.

Reacties zijn gesloten.