Visie

Ieder mens is uniek. We worden geboren met unieke talenten en vermogens. Als we geboren worden hebben we onze omgeving nodig om onszelf tot uiting te kunnen laten komen. Zonder elkaar kunnen we niet.

Dit contact, in eerste instantie met je ouders, je familie en later school en maatschappij, vormt je. Hierdoor ontwikkel je bepaalde talenten, maar worden ook natuurlijke talenten naar de achtergrond gedwongen.

Het leven daagt je ten allen tijden uit om volledig tot ontwikkeling te komen. Om je verborgen talenten te tonen en plezier te hebben in het contact met anderen.

Onaangename ervaringen, maar ook de ervaringen die juist zo aangenaam zijn dat we ze niet meer los willen laten, beïnvloeden onze dagelijkse dag. Soms zijn we ons dit bewust, meestal niet. We hebben een beeld van de wereld gevormd en dat schept een bepaald gevoel van veiligheid. En enerzijds zullen we bevestigingen krijgen dat ons beeld klopt en anderzijds wordt het steeds uitgedaagd!

Als we onze visie, ons beeld van de wereld, niet willen veranderen of denken dat we deze niet kunnen veranderen komen we in een starre situatie terecht. Het leven is niet bedoeld om star te zijn en lichamelijke en/of geestelijke klachten kunnen ontstaan.

Meestal weten we diep van binnen dat er iets niet klopt. Je hebt altijd een keuze. Het idee ervan boezemt je misschien schrik in, maar het diepe gevoel, het diepe weten, zal je steunen en helpen.

Het leven is er nooit op uit op je dwars te zitten. We hebben alleen niet geleerd hoe we ermee samen kunnen werken.

Reiki behandelingen helpen je hierbij. Het laat je zien waar je je leven vast zet en geeft je op een voor jou toegankelijke manier inzicht en steun om die veranderingen in je leven aan te brengen.

Ik zal je ook altijd bijstaan om je eigen kracht te ontdekken, zodat je op je eigen wijze verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw leven en je verborgen natuurlijke talenten tot uiting mogen komen.

Reacties zijn gesloten.